Gæt Aprilsnarren

 

1. april med Københavns Byvandrerlaug

 

 

 

Sted: Helligåndshuset på Amagertorv

 

Billetter: 125 kr. + gebyr

 

 

Har du styr på Københavns historie?

Så skal du måske lege med, når Københavns Byvandrerlaug inviterer til en alternativ, historisk 1. april i Helligåndshuset.


Normalt er alt hvad de fortæller naturligvis den skinbarlige, historiske sandhed, men den 1. april vil mindst én af dem lyve så bukserne flyver.

Det er publikums opgave sidst på aftenen at afsløre løgneren, en opgave, der lyder nemmere end den er. Det er nemlig rutinerede kræfter, der står på scenen i Helligåndshuset d. 1. april.

 Medlemmerne af Københavns Byvandrerlaug har tilsammen mange tusinde timers erfaring med historieformidling og har om nogen styr på, hvad der er op og ned i byens omtumlede historie.


Til de heldige og dygtige, der kan se gennem røgslørene og udpege Aprilsnarren er der naturligvis byvandrings-gavekort i præmie.

Aftenens konferencier er: Historiker Kaare Johannesen, kendt fra bl.a. Historiequizzen på DR K.

Døren åbnes kl. 18:30 og lukkes igen senest kl. 21:15

Du kan opleve laugsmedlemmerne:

Allan Mylius Thomsen, Dorte Persson, Mads Kristian Mikkelsen, Nynne Vidgren, Hanne Fabricius, Torben Frandsen, Elin Fredriksson og Christian Donatzky.

Se laugsmedlemmerne her

 

Købes her:

https://billetto.dk/e/gaet-aprilsnarren-historisk-1-april-med-kobenhavns-byvandrerlaug-billetter-411103?fbclid=IwAR3uRtpcynP57E71jthPyaDup_3SUqhRvnLxEmrKSx7lmZF9pbs1qPEXaCs

 

Download vores folder med åbne ture her

 

Byvandrerlauget på Facebook: https://www.facebook.com/KbhByvandrerlaug/